Skip to content

Medewerker Banqueting

Hoorn, Noord-Holland, NederlandBanqueting

MEDEWERKER BANQUETING


Van der Valk
Bezorg jij onze gasten graag een top beleving en heeft de horeca je altijd al aangesproken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een Parttime Medewerk(st)er Banqueting.

De Baan
In deze functie zorg jij dat alles is geregeld voor onze gasten tijdens feesten en partijen op de banqueting afdeling.
Je zorgt ervoor dat de zalen naar wens van de gasten worden ingericht en dat er tijdens het feest optimale service is en het aan niets ontbreekt. Hierbij heb je nauw contact met onze sales medewerker. Je verricht ook facilitaire werkzaamheden, waaronder het gereed maken van zalen, inclusief het plaatsen en aansluiten van audiovisuele apparatuur, zoals: microfoons, beamers, flipovers en geluidsapperatuur.
Vanaf het moment dat de gasten aanwezig zijn in de zaal zorg je voor een voorspoedig verloop van het verblijf. Jij bent op dat moment dan ook het aanspreekpunt voor onze gasten.


Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die flexibel inzetbaar is voor ongeveer 24 uur per week, met name in de weekenden. Je bent representatief en stressbestendig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je houdt er van om in een team te werken, maar kunt ook prima zelfstandig aan de slag.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende en vooral afwisselende baan in een groot team! Je komt te werken in een dynamische omgeving met een vriendelijke en informele werksfeer. Je ontvangt bedrijfskleding, fitnessabonnement met 50% korting door een werkgeversbijdrage én belastingvoordeel en personeelskorting bij diverse Van der Valk hotels. Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de Horeca cao.

Wie zijn wij?
Van der Valk Hotel Hoorn maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen 9 hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel 's-Hertogenbosch-Vught, Hotel Nuland-‘s-Hertogenbosch, Palace Hotel Noordwijk, Hotel Lelystad en Hotel Gorinchem (in aanbouw) . Daarnaast nog 11 Hotels in Duitsland, 2 Hotels in België, 1 Hotel in Spanje en 1 Hotel op Bonaire.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je een mail sturen naar HR@hoorn.valk.com