Skip to content

Zelfstandig werkend kok Tokan Gastrobar

Hoorn, Noord-Holland, NederlandTOKAN

Zelfstandig werkend kok


Tokan Gastrobar is gevestigd in Van der Valk hotel Hoorn. De bar wordt heropend vanaf juni met een vernieuwd hip concept. Het heeft een Urban Chique setting en biedt hoogwaardige cocktails en variërende Streetfood bites volgens de laatste trends.


Als zelfstandig werkend kok bij Tokan Gastrobar schakel je snel tussen de verschillende keukenconcepten. Van Japanse gerechten tot klassiek Frans, alles komt samen in deze keuken.

Ben jij een wereldreiziger qua eten en koken, heb je keukenervaring én ben je gastgericht, dan hebben wij de job voor jou!


Wie ben jij?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende keuken. Je bent vriendelijk tegen je gasten en je collega’s. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

  • Je hebt minimaal je opleiding tot zelfstandig werkend kok afgerond;
  • Je bent flexibel inzetbaar, ‘s avonds en/of in het weekend. Tokan is geopend van woensdag t/m zaterdag;
  • Je hebt relevante werkervaring in de horeca;
  • Je houdt van aanpakken


Wat wij bieden

Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Daarnaast bieden wij volop doorgroeimogelijkheden en omdat ondernemen in ons DNA zit liggen er genoeg kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

  • Je ontvangt een marktconform salaris;
  • Je ontvangt een Family and Friends membercard die jou korting geeft op o.a. Overnachtingen en in onze restaurants.
  • Je kunt gebruik maken van bedrijfsfitness plan en gratis tennis op paddelen bij tennisvereniging Juliana naast het hotel
  • Maandelijks gezellige bedrijfsborrels, jaarlijkse BBQ en een jaarlijks personeelsfeest met het hele hotel.
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de horeca cao.


Wie zijn wij?
Van der Valk hotel Hoorn maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen 9 hotels in Nederland: hotel hoorn, hotel Amersfoort- a1, hotel Leusden Amersfoort, hotel Tiel, hotel 's-Hertogenbosch-Vught, hotel Nuland-’s-Hertogenbosch, Palace hotel Noordwijk, hotel Lelystad en hotel Gorinchem (in aanbouw) . Daarnaast nog 11 hotels in Duitsland, 2 hotels in België, 1 hotel in Spanje en 1 hotel op Bonaire.

of

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met het HR team via 0630267093