Skip to content

Souschef

Hoorn, Noord-Holland, Nederland€ 2.581 - € 3.174 per maandKeuken

SOUSCHEF

Als Souschef in ons mooie hotel in Hoorn werk je samen met jouw team aan een optimale gastbeleving. Werken bij Van der Valk in Hoorn betekent werken vol toewijding en elke dag het beste uit jezelf halen. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien.


Wat ga je dan precies doen?

Als Souschef binnen ons hotel ben jij verantwoordelijk voor een breed en divers takenpakket. Daarnaast ben je, bij afwezigheid van onze Chefkok, verantwoordelijk voor de algemene leiding van de keuken en ben jij eindverantwoordelijk voor alles wat er in de keuken gebeurd.


Jij vindt het geen enkel probleem om ook zelf te koken op de momenten dat dit nodig is.


Het huidige team bestaat uit circa 30 medewerkers waaronder een Chefkok, 2 Souschefs, diverse Zelfstandig Werkende Koks en stagiaires. Binnen dit team is er veel ruimte voor eigen initiatief, er word hard gewerkt met elkaar met veel passie en plezier voor dit mooie vak.


En verder:

 • Ben je mede verantwoordelijk voor het inkoop- en voorraadbeheer van de keuken;
 • Enthousiasmeer je het team en ondersteun je bij het inwerken van nieuwe collega’s en stagiaires;
 • Houd jij je bezig met de voorbereidingen voor de volgende dag en het samenstellen van recepten en menu’s op basis van jouw expertise;
 • Zorg je voor een schone en frisse keuken en weet de richtlijnen van HACCP toe te passen.

Waarom past deze baan bij jou?

Je zit vol energie en koken, en alles wat daar bij komt kijken, is echt jouw passie! Jij bent een betrouwbaar aanspreekpunt voor jouw collega’s voor vragen en advies en weet hen te enthousiasmeren. Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten tevreden ons hotel verlaten.


En verder:

 • Beschik jij over een relevante opleiding aangevuld met een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Ben jij proactief, een teamplayer en staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel;
 • Draai jij jouw hand niet om voor veranderende situaties of presteren onder druk;
 • Ben jij gedurende de week flexibel beschikbaar en begrijp jij dat ook werken in de avonden en weekenden hoort bij het werken binnen de horeca.


Waarom wij bij Van der Valk stralen

Werken bij Van der Valk International B.V. betekent; werken in de meest sfeervolle omgeving, met de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. We werken, zowel voor als achter de schermen, hard om ervoor te zorgen dat gasten een fantastisch verblijf ervaren. En naast hard werken, hoort ook plezier maken met elkaar! En daarom kun je naast een goed salaris een ontzettend gaaf pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van ons verwachten!


Daarnaast kun je in ieder geval rekenen op:

 • Een salaris tussen € 2.581,- en € 3.174- bruto per maand conform de Horeca-cao;
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,21 cent per kilometer vanaf 10 km enkele reis;
 • Een Friends & Family membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen in onze hotels, donuts, verse pasta’s en in onze restaurants;
 • Wij begrijpen dat naast hard werken tijd voor familie en vrienden erg belangrijk is dus wij denken graag mee hoe we voor jou een fijne werk-privé balans kunnen creëren;
 • Elke werkdag, tegen een kleine vergoeding, een lekkere personeelsmaaltijd, met liefde gemaakt door jouw keuken collega’s;
 • Een sportschoolabonnement/bedrijfsfitness en een bioscoop bezoek (tegen een kleine vergoeding);
 • Een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.


Leer ons kennen

Van der Valk International BV (VDVI) is een holding, waartoe verschillende hotels in binnen- en buitenland behoren. Van der Valk International is ontstaan uit de Nuland-staak, de staak van Gerrit en Toos van der Valk. Tot de holding behoren 9 Nederlandse hotels, een aantal Duitse hotels, 1 in België, 1 in Spanje en 1 op het prachtige eiland Bonaire. En aangezien ondernemen in ons DNA zit, zijn wij volop bezig met uitbreiden.


Ook zijn er andere succesvolle nevenbedrijven en co-creaties, zoals onder andere een partner in technische installaties; Techval, onze eigen boerderij Agro Nuland, EVM19, de Nederlandse Vapiano restaurants, Dunkin’ en Van der Valk Vitaal.


Klaar om te starten

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Stuur dan jouw cv in door op onderstaande 'solliciteren' button te klikken.


Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan gerust contact met mij op, je kunt mij bereiken op 06-30267083 (Marie-Louise van Geelen - Recruitment Business Partner). See you soon!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je een mail sturen naar HR@hoorn.valk.com