Skip to content

HR Adviseur

Hoorn, Noord-Holland, NederlandPersoneelszaken

HR Adviseur

Van der Valk

Als HR Adviseur werk je indirect samen met het team aan een optimale gastbeleving bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Een mooie manier om jezelf te ontwikkelen bij een familiebedrijf dat iedereen kent! Werken bij Van der Valk betekent werken vol toewijding en elke dag het beste uit jezelf halen. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien.


HR Adviseur

Als HR Adviseur is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Tijdens je inwerkperiode doorloop je alle facetten van de HR afdeling. Je grijpt je kans om alles over ons hotel en haar medewerkers te leren. Dagelijks haal jij het beste uit jezelf en je collega’s.

Na de inwerkperiode kun je de dagelijkse werkzaamheden die bij de functie horen zelfstandig uitvoeren. Je weet daarnaast als geen ander wat gastvrijheid is en kunt dit goed overbrengen op alle collega’s. Bij ons luidt de slogan namelijk: “wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief”.

In de rol van HR Adviseur ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de HR afdeling. De HR afdeling bestaat uit de HR Adviseur en 2 HR Assistenten, ook werken we regelmatig samen met een HR stagiaire.  Je rapporteert en adviseert de General Manager, lijnmanagers en bent onderdeel van het Management team. Je verliest hierbij de doelstellingen nooit uit het oog.


Wat ga je doen;

- Je bent adviseur en sparringpartner voor de General Manager en de Managers op het gebied van dossieropbouw, geschillen, wet- en regelgeving, CAO en ziekte;
- Je adviseert en denkt actief mee in het vernieuwen van HR processen en bent verantwoordelijk voor de uitrol van het (vernieuwde) beleid;

- Je denkt mee in en draagt bij aan de uitrol van een aantal HR projecten;

- Je houdt je bezig met het boeien en binden van medewerkers;

- Je bent de Casemanager verzuim en begeleid (langdurige) ziekteverzuimcasussen; 

- Je geeft inzicht en sturing aan de HR kengetallen aan de hand van maandelijkse rapportages;

- Je kunt jezelf ontwikkelen in jouw rol en kansen pakken om door te groeien;

- Je bent onderdeel van het team van HR Adviseurs van de Van der Valk International hotels;

- Je bent vraagbaak voor medewerkers met betrekking tot alle vragen vanuit de Horeca CAO KHN;

- Je bent (eind) verantwoordelijk voor alle werkzaamheden mbt W&S


Wat breng je mee;

Je zit vol met energie en staat stevig in je schoenen om de Directie en Managers goed te kunnen adviseren. Je vindt het leuk om samen met het HR team te zorgen voor een goed draaiend hotel, waarbij je medewerkers boeit en bind. Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt. Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent graag bezig met het verbeteren van ( HR) processen
Verder beschik je over;
- Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in HR;

- Minimaal 3 jaar werkervaring als HR Adviseur in een relevante omgeving;

- Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar;

- Je hebt ervaring in actieve verzuimbegeleiding;

- Je bent een hands on adviseur en bent ook meewerkend met de dagelijkse operationele HR werkzaamheden;

- Je bent enthousiast en gastvrij;


Wat mag je van ons verwachten;

Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien en innoveren en bieden wij volop kansen. Je hoeft ze alleen nog maar te pakken.

- Je ontvangt een marktconform salaris;

- Bij aanvang wordt er gestart met een jaarcontract waarbij de intentie er is een samenwerking op te bouwen voor de lange termijn

- Verder heb je een functie binnen een familiebedrijf met een gezellige werksfeer waar teamwork de basis van het succes is.

- Je ontvangt een family and friends membercard die jou korting geeft op o.a. overnachtingen en in onze restaurants.

- Je kunt gebruik maken van bedrijfsfitness plan en gratis tennis op paddelen bij tennisvereniging Juliana naast het hotel

- Maandelijks gezellige bedrijfsborrels, jaarlijkse BBQ en een jaarlijks personeelsfeest met het hele hotel.

- Bij aanvang wordt er gestart met een jaarcontract waarbij de intentie er is een samenwerking op te bouwen voor de lange termijnWie zijn wij?
Van der Valk Hotel Hoorn maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen 9 hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel 's-Hertogenbosch-Vught, Hotel Nuland-‘s-Hertogenbosch, Palace Hotel Noordwijk, Hotel Lelystad en Hotel Gorinchem (in aanbouw) . Daarnaast nog 11 Hotels in Duitsland, 2 Hotels in België, 1 Hotel in Spanje en 1 Hotel op Bonaire.

of

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je een mail sturen naar HR@hoorn.valk.com