Skip to content

Front Office Manager

Nederland, Noord-Holland, Hoorn€ 2.900 - € 3.600 per maandReceptie

Front Office Manager

Van der Valk

Als Front Office Manager werk je samen met het team aan een optimale gastbeleving bij het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Een mooie manier om jezelf te ontwikkelen bij een familiebedrijf dat iedereen kent! Werken bij Van der Valk betekent werken vol toewijding en elke dag het beste uit jezelf halen. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien.

Front Office Manager

Als Front Office Manager is er bij Van der Valk meer mogelijk dan je denkt. Tijdens je inwerkperiode doorloop je alle facetten van jouw afdeling. Je grijpt je kans om alles over ons hotel te leren. Dagelijks haal jij het beste uit jezelf en je collega’s. Na de inwerkperiode kun je de dagelijkse werkzaamheden die bij de functie horen zelfstandig uitvoeren. Je weet daarnaast als geen ander wat gastvrijheid is en kunt dit goed overbrengen op alle collega’s. Bij ons luidt de slogan namelijk: “wij zeggen geen nee, maar bieden een alternatief”

Wat ga je dan precies doen?

In de rol van Front Office Manager ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de Front Office afdeling. Je rapporteert en adviseert de General Manager en verliest hierbij de doelstellingen nooit uit het oog. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan.

-  Je coördineert het team en werkt mee. Je zet de juiste mensen op de juiste plek. 

- Jij begeleidt je collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt.

- Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling.

-  Je bent verantwoordelijk voor de afhandeling van eventuele klachten van gasten.

- Je zorgt voor een optimale bezetting op de afdeling.

Functie-eisen; waarom past deze baan bij jou

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiende Front Office afdeling. 

Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En:

- Je ontvangt een goed salaris; inschaling conform horeca cao;

- Je hebt flexibele werktijden. Je kan jouw werkdagen en tijden naar eigen zeggenschap indelen met inachtneming van de drukte in het hotel;

- Je ontvangt een laptop en mobiele telefoon;

- Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding; richting hotelmanagement of toerisme is een pre;
- Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een relevante omgeving;
- Je hebt affiniteit met revenu-management en commerciële doelstellingen;
- Je bent enthousiast en gastvrij;

- Je bent 38 uur per week beschikbaar;

- Je bent flexibel en ook in het weekend inzetbaar;

Waarom we bij Van der Valk stralen!

Werken bij Van der Valk betekent werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden. Je kunt je ontwikkelen in een veelzijdige functie. Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien en innoveren en bieden wij volop kansen.

Ook:

  • Krijg je korting op overnachtingen;
  • 10% korting in onze restaurants bij Van der Valk hotels in binnen- en buitenland en Vapiano restaurants, samen met je vrienden en familie. Dus op naar Rotterdam, Duitsland, Spanje of Bonaire;
  • Kun je tot wel 50% goedkoper sporten in verschillende sportscholen en gratis tennissen/ padellen bij tennisvereniging Juliana naast het hotel, op afspraak;
  • Hebben we de gezelligste maandelijkse borrel, jaarlijkse BBQ en een jaarlijks personeelsfeest met het hele hotel;
  • Heb je collectiviteitskorting bij verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Ben jij de Front Office Manager die wij zoeken?

We maken graag kennis met je!

Wie zijn wij?
Van der Valk Hotel Hoorn maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen 9 hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel 's-Hertogenbosch-Vught, Hotel Nuland-‘s-Hertogenbosch, Palace Hotel Noordwijk, Hotel Lelystad en Hotel Gorinchem (in aanbouw) . Daarnaast nog 11 Hotels in Duitsland, 2 Hotels in België, 1 Hotel in Spanje en 1 Hotel op Bonaire.

of

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met het HR team via 0630267093