Skip to content

F&B Manager

Nederland, Noord-Holland, HoornFood & Beverage

F&B MANAGER

Blije gasten, blije collega’s en een extra grote glimlach op jouw eigen gezicht omdat je weer een mooie dag hebt gedraaid.

Je helpt je teams zich te ontwikkelen en durft je verantwoordelijkheden te delen. Samen met je collega’s haal je alles uit de kast voor jullie gasten.

Je viert elk succes, maar denkt meteen na over hoe het morgen nóg beter kan. Of het nu inkoop, proces of persoonlijke ontwikkeling is, jij ziet altijd nieuwe mogelijkheden.

En tuurlijk Jij weet deze functie uiteindelijk nog beter in te vullen!

Als Food and Beverage Manager zorg je continu voor ontwikkeling!

Wat ga je dan precies doen?

Als F&B Manager bij Van der Valk ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de restaurants en op de banqueting afdeling.

Het team waar je verantwoordelijk voor bent, bestaat uit 60-70 medewerkers. Je rapporteert en adviseert de General Manager en verliest hierbij de doelstellingen nooit uit het oog.

Ook de volgende taken behoren tot deze functie :

 • Gasten te woord staan en zorgen voor een optimale beleving;
 • Jezelf ontwikkelen in jouw rol en kansen pakken om door te groeien;
 • Zorgdragen voor getrainde en bekwame medewerkers;
 • Lid van het Management Team.

Waarom deze baan bij jou past?

Je zit vol met energie en vindt het leuk om met het team te zorgen voor een goed draaiend hotel. Jij begeleidt jouw collega’s en bent voor hen een betrouwbaar aanspreekpunt.

Je motiveert en enthousiasmeert het team en legt de nadruk op hun tevredenheid en ontwikkeling. Je hebt zelfkennis, bent kritisch en je bent altijd bezig met wat beter kan.

Gastvrijheid betekent voor jou nét die stap extra zetten om ervoor te zorgen dat onze gasten het hotel verlaten met een glimlach. En :

 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in een relevante omgeving;
 • Je kunt goed werken in teamverband;
 • Je bent enthousiast en gastvrij.

Waarom we bij Van der Valk stralen!

Werken bij Van der Valk betekent werken in de meest sfeervolle omgeving, de leukste collega’s en volop doorgroeimogelijkheden.

Wij zijn een groeiende organisatie met innovatie als drijfveer. Ondernemen zit in ons DNA en mede daardoor blijven we groeien en innoveren en bieden wij volop kansen.

Ook :

 • Heb je flexibele werktijden tussen 06 : 00 00 : 00.
 • Krijg je korting op overnachtingen en 10% korting op diners bij Van der Valk hotels in binnen- en buitenland en Vapiano restaurants, samen met je vrienden en familie. Dus op naar Rotterdam, Duitsland, Spanje of Bonaire!
 • Kun je tot wel 50% goedkoper sporten in verschillende sportscholen en gratis tennissen bij tennisvereniging Juliana naast het hotel, op afspraak.
 • Hebben we de gezelligste maandelijkse borrel, jaarlijkse bbq en eindejaarsuitje met het hele hotel.
 • Heb je collectiviteitskorting bij verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Ben jij de F&B manager die wij zoeken? 

Klik op solliciteren en stuur jouw CV en motivatiebrief vandaag nog naar ons op!                                                                                                                                                                

Wie zijn wij?
Van der Valk Hotel Hoorn maakt onderdeel uit van het grootste horeca familiebedrijf van Nederland. Dit hotel valt met een aantal andere hotels in het binnen- en buitenland onder de holding Van der Valk International (VDVI). Onder VDVI vallen 9 hotels in Nederland: Hotel Hoorn, Hotel Amersfoort- A1, Hotel Leusden-Amersfoort, Hotel Tiel, Hotel 's-Hertogenbosch-Vught, Hotel Nuland-‘s-Hertogenbosch, Palace Hotel Noordwijk, Hotel Lelystad en Hotel Gorinchem (in aanbouw) . Daarnaast nog 11 Hotels in Duitsland, 2 Hotels in België, 1 Hotel in Spanje en 1 Hotel op Bonaire.

of

Contact

Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met het HR team via 0630267093